Laura's Blog
Interieurblog
Een kijkje achter de schermen bij: Jolanda van DOT Hair

Tijdens een inspirerende netwerkavond ontmoet ik Jolanda Lagerweij (34) voor het eerst in haar studio. Wat een leuk mens. Een haarstyliste met de nodige dosis humor maar ook zeker iemand met wie je een goed gesprek mee kunt voeren. Samen met fotograaf Angeline mocht ik bij Jolanda langskomen om in de haarstudio een kijkje achter de schermen te nemen. In dit artikel alles over DOT Hair, lees je mee?

Read more
Instagram-meeting Arnhem 2017
maart 13, 2017
622

Afgelopen zondag vond de Instagram-meeting plaats die Ilse van Elleswijk en Laura Hindriks organiseerde voor 30 deelnemers. Er was een gevuld programma, waaronder een route door de binnenstad. In deze blog alles over deze dag!

Read more
Groen je de slaapkamer
februari 17, 2017
1,312

Groene vingers, heb ik eerlijk gezegd nooit echt gehad. Het lukte mij zelfs om een vetplantje dood te krijgen. Maar ik begin plantjes steeds leuker te vinden, zo leuk zelfs dat ik iedereen groen aanbeveel. Zelfs in de slaapkamer!

Read more
Binnenkijker: Carolien uit Arnhem
februari 9, 2017
1,427

Bij binnenkomst worden onze neuzen geprikkeld door de geur van verse speculaastaart. Peppe en Muis, Carolien’s poezen, bekijken de situatie van een afstandje. Onder het genot van een warme kop thee begint fotografe Angeline met het schieten van de foto’s. Zo begint ook Carolien met trots te vertellen over haar leuke woning. 

Read more
Een kijkje achter de schermen bij: KIJKkalligrafie

Middels deze rubriek willen we (startende) ondernemers en toffe concepten een podium bieden om meer naamsbekenheid op te doen, elkaar te ontmoeten en op deze manier van elkaar te leren. In dit artikel lees je meer over de creatieve Joyce en over haar bedrijf in moderne kalligrafie!

Read more
Drie manieren om je werkplek te stylen
januari 18, 2017
1,864

Een werkplek in huis waar je rustig kunt werken, studeren of je administratie kan doen. Het liefst in een aparte ruimte waar geen andere activiteiten plaatsvinden, geheel praktisch ingericht en alles wat je nodig hebt bij de hand.

Read more
Slaapkamer make-over
januari 1, 2017
2,253

Nieuwjaar! Een mooie dag om lekkere frisse inspiratie met je te delen. Want inspiratie had ik afgelopen weken genoeg. Omdat ik tussen kerst en oud&nieuw een weekje vrij was, heb ik die inspiratie in ons eigen huis gestopt. Tijd voor een slaapkamer make-over!

Read more
Online apotheke levitra 10mg Een sfeervolle slaapkamer in de winter
december 22, 2016
1,868

Nog heel eventjes en het is alweer officieel winter! Het wordt steeds kouder en we zijn weer veel meer in huis te vinden. Tijd om alles, als je dat nog niet gedaan hebt, gezellig aan te kleden. Zo verdient de slaapkamer in de wintertijd een kleine make-over. Een make-over die er voor zorgt dat de slaapkamer een fijne warme sfeer heeft. Maar hoe creëer je nou zo’n warme sfeer in de slaapkamer?

Read more
Kerst op ‘eigen’ wijze
december 21, 2016
1,793

Ik doe graag dingen op mijn eigen manier, ik houd niet van “standaard” en zoek liever naar een andere weg. Zo ook met Kerst!

Read more
Binnenkijker: Marlous uit Hasselt
december 19, 2016
1,377

Ruim twee jaar geleden trok Marlous Naberman (39) samen met haar drie kinderen bij vriend Nico van der Zwan (37) en zoontje Thijn in. Wat heerlijk om het geluk van deze samengestelde familie te zien. Een verrijking en dankbaar voor elkaar. Dat spat ervan af!

Read more