Laura's Blog
Interieurblog
Bloggers

Met een tof team van bloggers geven we jou de leukste wooninspiratie. Alle artikelen worden in eigen beheer geschreven en ook alle fotografie is van ons team zelf. Meer weten over onze bloggers? Leer ons kennen:

Laura Hindriks
Laura Hindriks

Als afgestudeerd interieurvormgever ben ik begin januari 2015 mijn eigen bedrijf gestart: Laura’s Advies. Met veel passie help ik mensen om van hun huis een thuis te maken. Daarnaast help ik mensen om hun woning sneller te verkopen d.m.v. verkoopstyling. Ontzettend gaaf dat mensen Laura’s Advies hierbij willen betrekken.

Laura’s Advies wil ik verder uitrollen en daar is Laura’s Blog uit ontstaan. Met veel enthousiasme run ik nu dus ook Laura’s Blog, een online tijdschrift op het gebied van interieur.

Naast het bijhouden van de website, coördineren van het team, contact met lezers en opdrachtgevers schrijf ik zelf artikelen, waaronder Binnenkijkers. De Binnenkijkers bij mensen thuis maak ik in samenwerking met goede fotografen. Met een fotograaf ga ik regelmatig op pad om toffe interieurs vast te leggen en vooral de bewoners te leren kennen. De rubriek ‘’Een kijkje achter de schermen bij…‘ wil ik ook zelf gaan maken.

Ik vind het ontzettend gaaf om onze lezers en klanten te inspireren op het gebied van interieur. Dit doel staat dan ook altijd voorop bij al onze werkzaamheden. | www.laurasadvies.nl

Anne van Leent
Blogger - Anne van Leent

In 2014 haalde de 24-jarige Anne van Leent haar diploma interieuradviseur op het Hout- en Meubilerings College in Rotterdam. Hier ontwikkelde Anne een passie voor interieur. Eigenlijk had ze die passie al voordat ze aan deze opleiding begon.

Zolang Anne zich kan heugen is ze al bezig met interieur, kleuren en materialen. Haar kamer wordt dan ook wekelijks verbouwd. Wanneer ze de meubelen niet van plaats kreeg, veranderde ze de accessoires wel. Anne is altijd bezig met interieur en alles wat daarmee te maken heeft.

Na haar opleiding interieuradviseur is zij verder gaan studeren. Momenteel is Anne tweedejaars student Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Hier heeft zij een nieuwe passie ontdekt, namelijk schrijven. Dit ondervond ze via haar eigen blog onder de naam – Mevrouw Blond -.

Om het plaatje compleet te maken heeft ze het afgelopen jaar nog een nieuwe hobby erbij gevonden: fotograferen. Je raad het vast al, zo is het plaatje compleet. Anne is interieuradviseur, blogt en fotografeert met passie en heeft een unieke kijk. | www.mevrouwblond.nl

Brigitte Hoogkamp
Blogger Brigitte Hoogkamp

Brigitte Hoogkamp is bijna 29 jaar en werkzaam als dansdocent en danseres. Daarnaast heeft ze een enorme passie voor interieur en alles wat daarmee te maken heeft. In zowel haar werk als daarbuiten is creativiteit haar belangrijkste drijfveer.

Haar passie voor interieur is ongeveer 3 jaar geleden ontstaan toen Brigitte samen met haar vriend een huis in Sneek kocht. Sindsdien is er geen dag voorbij gegaan dat Brigitte niet bezig is met haar interieur.
Ze vindt het heerlijk om inspiratie op te doen in tijdschriften en woonprogramma’s. Ook is Brigitte lichtelijk verslaafd aan Instagram.

Het liefst is ze lekker bezig in huis om haar interieur zo origineel mogelijk in te richten. Haar interieur omschrijft Brigitte als een mooie rustige basis, aangevuld met stoere elementen.

Judith Huls
Judith Huls

Haar liefde voor interieur is pas echt gaan groeien toen Judith en haar vriend eind 2014 de sleutel kregen van hun eerste huisje. Ondertussen volgt Judith de opleiding communicatie en hoopt ze via deze studie haar (droom)baan te vinden in de interieurwereld. En dit lukt al aardig: zo heeft ze vorig jaar stage gelopen op de online redactie van vtwonen!

Naast haar studie is Judith ook trotse eigenaresse van een eigen blog www.judith-huls.nl. Hier blogt ze over alles wat te maken heeft met interieur en lifestyle. Met haar blogs hoopt ze andere interieurliefhebbers te inspireren met haar eigen interieurstijl.

Lisanne Lee
Blogger Lisanne Lee

Lisanne is 35 jaar en woont al bijna 10 jaar in Australië. Ze is opgeleid als leerkracht en is tegenwoordig werkzaam als manager van een team leerkrachten in een pleegzorg organisatie. Naast haar passie voor het werken met kinderen is haar interesse altijd uitgegaan naar fotografie en interieurstyling.

Ze heeft verschillende korte opleidingen afgerond om naast haar fulltime baan actief met interieur en fotografie bezig te zijn. Ze is elke dag te vinden op een van de vele blogs over interieur en wonen. Daarnaast is ze sinds kort actief op Instagram. Via haar Instagram account ‘whiteandwander’ kun je een kijkje nemen in haar huis in Sydney.

Lisanne en haar man hebben een huis laten ontwerpen en bouwen, en zijn daar kort geleden ingetrokken. Ze besteedt haar tijd aan het inrichten van hun droomhuis, het afgaan van leuke marktjes en winkeltjes en het opknappen van meubels.