Laura's Blog
Interieurblog
april 11, 2019
1,298
Baby Boy’s Room
Nou, een echte babykamer is het niet. Nee, meer een hoek! Sinds een week of 6 wonen we in onze tijdelijke huurwoning in Arnhem. Omdat ons huis snel (lees: binnen 1,5 week) was verkocht en we niet even snel een koopwoning konden vinden, zijn we via via in een fijne tijdelijke huurwoning beland.

Huizenjacht
Inmiddels heb ik ons droomhuis gevonden en met hulp van een aankoopmakelaar gekocht op de dag dat we de sleutel kregen van ons huurhuis: 1 maart jl. Wat een crazy huizenmarkt is het op dit moment. Veel geluk heb je nodig, de juiste contacten en vooral moet je snel kunnen beslissen. Ik heb aardig wat huizen bekeken, zelfs een huis in Rheden hebben we samen bekeken en aangekocht. Last minute ging dat niet door vanuit de verkopende partij. Toen had ik wel even stress! Omdat een huurwoning vinden ook niet zo makkelijk is voor minder dan een jaar. Gelukkig hebben we verder geen zorgen rondom onze huizenjacht gehad, we zijn allebei redelijk nuchter.

In Velp staat ons nieuwe huis, over een paar weken krijgen we de sleutel. Wat een plaatje is het! Het is een tussenwoning, een gemeente monument. We zijn zo blij! Stefan heeft het inmiddels ook gezien, hij kon niet mee bezichtigen en snel moest er beslist worden. Maak maar eens tijd vrij met twee drukke banen en een klein meisje die rondloopt. Ik wist erg goed wat Stefan zijn wensen waren, we waren toch stiekem al een half jaar aan het zoeken. Door alles wat we voorbij zagen komen (en; vooral ook wat niet!) wisten we dat steeds beter.

Huurhuis
We gaan nog niet gelijk verhuizen naar onze nieuwe stek. Gezien het feit dat we 1 mei de sleutel krijgen en half mei baby 2 wordt verwacht… We gaan het rustig bekijken als de baby er is, wanneer we gaan verhuizen. Naar verwachting zal dit ergens in juli worden, tot september kunnen we in principe in dit huis blijven. Geeft ook een stukje rust, wat ook wat waard is!

Omdat we tijdelijk in dit huis wonen, hebben we niet veel aan het huis gedaan qua inrichting. Alleen een paar planten gekocht, vooral ook om het huis wat te vullen. We bleken toch wel wat weinig spullen te hebben, van een benedenwoning naar een tussenwoning is ook best een verschil! Én onze slaapkamer hebben we fris geverfd, zo ook de babyhoek ingericht. Hier zullen we toch veel tijd gaan doorbrengen als de baby er is.

Babyhoek
Niets in deze blog is gesponsord. Ook wel eens goed om te zeggen, ik zie het zoveel voorbij komen! Alles wat ik heb uitgezocht en aangeschaft voor de babyhoek hebben we gekocht omdat we het gewoon mooi vinden. Van tevoren had ik een moodboard gemaakt op Pinterest. Ik heb expres geen hele babykamer ingericht, omdat we dat natuurlijk weer moeten verhuizen straks. Beetje zonde. Dus alle producten heb ik uitgezocht met de babykamer in mijn achterhoofd. Vooral niet teveel dus, want die wordt in het nieuwe huis ook niet zo groot.

Voor nu zijn we erg blij met het hoekje, de Strelitzia plant is onze trots! Stond bij ons allebei al erg lang op ons verlanglijstje. Nu hadden we vooral een goede reden om eens bij een kweker langs te gaan voor een Strelitzia in dit formaat.

Ik houd jullie op de hoogte via mijn Instagram-account @laura_hindriks over de laatste weken van de zwangerschap. Daar kondig ik ook aan als de babyboy er is! We kunnen niet wachten.

Fotografie: Angeline Dobber | Meer foto’s zien? Dat kan via deze link.

About the author

Laura Hindriks • 26 jaar • Interieurontwerper • Mama van 2 mini's • Houd van lekker eten en goede koffie

4 comments
Femke van Dijk
april 16, 2019

Ahwww, super schattig, het ziet er echt leuk uit, kan en mag je best wel trots op zijn! 🙂

Laura Hindriks
april 29, 2019

Dankje Femke, ben er erg blij mee!

bouwmanager
juli 24, 2019

Erg mooi, ziet er geweldig uit

Kochev Onderhoud
april 7, 2020

Ziet er heel leuk uit.

Geef een antwoord