Laura's Blog
Interieurblog
december 13, 2018
1,145
Ons huis in kerstsfeer

Ik heb allemaal nieuwtjes! Er is mega veel gebeurd (zowel zakelijk als privé) in het afgelopen half jaar en ik praat jullie bij in een nieuwe update. Met daarbij allemaal fijne kerstplaatjes van ons huis!

We waren mooi optijd met ons huis kerstproof maken. En met een reden: de fotograaf die werkt voor de Telegraaf kwam bij ons langs. Oja; of we ons huis ook nog even in feestelijke sferen wilden brengen, haha. Jahoor, geen probleem!

   

Via via was ik in contact gekomen met de schrijver voor de Telegraaf en ze wilde graag wat over ons en onze stek schrijven. Dat leek mij erg leuk, mede omdat we niet lang meer in dit huis zullen wonen want ons huis is verkocht (onder voorbehoud)!

Huis verkocht + nieuws
Binnen en dikke week was ons huis weg. We wisten al bij aankoop van deze woning dat we hier niet lang zouden wonen. We hebben ons fijne huis met een reden te koop gezet want wij verwachten een tweede kindje! Mei 2019 ben ik uitgerekend en we vinden het ontzettend leuk dat Salomé een grote zus wordt. Redenen genoeg om opzoek te gaan naar een groter huis dus. Erg leuk dat we met ons huis in de krant komen, een mooie afsluiting van wonen in dit huis.

Laura’s Advies
Afgelopen zomer besloot ik binnen mijn werk nóg meer focus aan te brengen. In soort opdrachtgevers en opdrachten. Met als doel meer rust en flexibiliteit te hebben. Dit houd in dat ik minder opdrachtgevers heb en meer totale interieurprojecten waarbij ik van A tot Z betrokken ben. Daarom heb ik mijn kantoor aan het Willemsplein in Arnhem niet meer nodig, dus heb ik mijn ruimtes opgezegd en werk ik nu ergens anders buiten huis.

Ook heb ik geen personeel en stagiaires meer. Ik werk samen waar nodig met een klein team van collega-professionals om mij heen (op freelancebasis). Dit geeft mij een stuk meer vrijheid om alleen de mooiste projecten aan te nemen en daarnaast Salomé meer stabiliteit te geven vanuit thuis. Ze gaat 3 vaste dagen naar de kinderopvang, in drukke periodes zoals nu zijn dit 4 dagen. Dat zijn mijn vaste werkdagen, daarnaast werk ik vaak in het weekend nog 1 dag. Stefan werkt ook fulltime, vast 5 dagen in de week met weinig flexibiliteit door zijn verantwoordelijke functie.

   

Kerstsfeer
Ons huis is mooi op tijd in kerstsfeer dit jaar. Onze laatste kerst in dit huis, 1 maart moeten we eruit. Ondertussen zijn we nu druk opzoek naar een nieuwe woning, maar met onze wensen is dit nog niet gelukt. We houden ons hoofd koel, dat komt vanzelf op ons pad. En als dit niet snel genoeg is, gaan we een grotere woning huren als overbrugging.

     

Deurhanger: gemaakt door mijn lieve (nu nog) buurvrouw Yara | Papieren kerstengeltjes: Waar Arnhem | Keramieken kersthangers: Hella Duijs | Placemats: H&M | Servies: Pollmann | Fotografie: Angeline Dobber


Bekijk alle foto’s van ons huis in kerstsfeer via deze link!

About the author

Laura Hindriks • 26 jaar • Interieurontwerper • Mama van 2 mini's • Houd van lekker eten en goede koffie

6 comments
Sandra Naber
december 14, 2018

Doe je goed, herkenbaar verhaal! Ik ben ook bewust zzp’er vanuit mijn blokhutkantoor achter mijn huis zodat ik als stylist veel vrijheid heb. Deze keuze ook gemaakt ivm mijn 2 jonge kinderen.. succes met alles! Ohja en ook verhuisd vorig jaar, ik was toen hoogzwanger 😱

Laura Hindriks
januari 14, 2019

Ah leuk om een (voorheen) lotgenoot te hebben Sandra, haha! We hebben inmiddels iets op het oog, wellicht wordt dat wat. Binnenkort meer!

Topkwaliteit muurstickers
januari 24, 2019

Nog van harte gefeliciteerd met de zwangerschap. Mooie sfeerbeelden hoor! Voel me weer helemaal in de kerststeming, vooral nu met die sneeuw buiten. Fijne tijd van het jaar (de kerst dan) , hou zelf niet zo veel van sneeuw.

Jenneke de Zuidt
februari 12, 2019

Stiekem toch nog wel een guilty pleasure om na de kerst nog wat inspiratie op te doen! (Wat is de bieb in arnhem toch prachtig he!)

Laura Hindriks
juni 29, 2020

Inderdaad! Wie wil er nou niet ongegeneerd kerstinspiratie opdoen tijdens deze periode?!

Laura Hindriks
juni 29, 2020

Echt wel! Inderdaad een prachtig gebouw Jenneke!

Geef een antwoord