Laura's Blog
Interieurblog
Binnenkijker: Astrid uit Rotterdam
juni 1, 2017
1,339

­Op een zonnige donderdag mochten wij naar Rotterdam, om daar een bezoekje te brengen aan Astrid (40). Zij woont hier inmiddels al twaalf jaar samen met haar man Niels (39) en hun drie zoons Kaya (7), Jens (9) en Finn (13). Een erg gezellig mannenhuis dus!

Read more
Sfeer in de badkamer

Een badkamer mét bad, houten vloeren, glas in lood, oude deuren en een open haard! En ons droomhuis heeft  karakteristieke, oude elementen. Maar wij wonen niet in ons ultieme droomhuis zoals jullie misschien al in eerdere artikelen van mij hebben kunnen lezen.

Read more
Hout in je interieur
april 18, 2017
2,544

Hout in je interieur verveelt nooit. Dit natuurlijke materiaal zorgt voor leven en speelsheid in huis. Hout vind je in allerlei structuren, soorten en maten. Voor mijn bureau gebruikte ik berkentriplex. Deze vrij sterke en stootvaste houtsoort is goed te bewerken en heeft een mooi lichte kleur.

Read more
Tuinstoel Sophie
april 18, 2017
2,539

Goodlooking, sterk en een traktatie voor je billen. Tuinstoel Sophie! Het klinkt in eerste instantie alsof ik het hier heb over het nieuwste fitnessapparaat of over een aantrekkelijke masseur heb die je eens goed onder handen neemt. Maar nee, ik heb het hier over de tuinstoelen van Hartman! Met de zomer in aantocht vond ik het hoog tijd om onze tuin op te fleuren, waarover in deze blog meer!

Read more
Binnenkijker: Ruth uit Tilburg
april 16, 2017
2,619

In Tilburg ontmoeten we Ruth (42), die samen met Marc (46) en hun twee kinderen Holly (6) en Jonah (8) nu 7,5 jaar geniet van hun huidige woning. We mochten binnenkijken bij Ruth en in dit artikel lees je er meer over!

Read more
Vier de lente met zelfgemaakte vaasjes
maart 31, 2017
1,958

Ja, het is eindelijk lente! Bij lente horen een heleboel leuke dingen zoals langer licht, wijntjes op het terras, wakker worden door vogels die fluiten en natuurlijk een huis vol bloemen. Ik besloot aan de slag te gaan met een DIY: vaasjes van lege parfumflesjes!

Read more
Een kijkje achter de schermen bij: Jolanda van DOT Hair

Tijdens een inspirerende netwerkavond ontmoet ik Jolanda Lagerweij (34) voor het eerst in haar studio. Wat een leuk mens. Een haarstyliste met de nodige dosis humor maar ook zeker iemand met wie je een goed gesprek mee kunt voeren. Samen met fotograaf Angeline mocht ik bij Jolanda langskomen om in de haarstudio een kijkje achter de schermen te nemen. In dit artikel alles over DOT Hair, lees je mee?

Read more
Instagram-meeting Arnhem 2017
maart 13, 2017
1,518

Afgelopen zondag vond de Instagram-meeting plaats die Ilse van Elleswijk en Laura Hindriks organiseerde voor 30 deelnemers. Er was een gevuld programma, waaronder een route door de binnenstad. In deze blog alles over deze dag!

Read more
Groen je de slaapkamer
februari 17, 2017
2,106

Groene vingers, heb ik eerlijk gezegd nooit echt gehad. Het lukte mij zelfs om een vetplantje dood te krijgen. Maar ik begin plantjes steeds leuker te vinden, zo leuk zelfs dat ik iedereen groen aanbeveel. Zelfs in de slaapkamer!

Read more
Binnenkijker: Carolien uit Arnhem
februari 9, 2017
2,160

Bij binnenkomst worden onze neuzen geprikkeld door de geur van verse speculaastaart. Peppe en Muis, Carolien’s poezen, bekijken de situatie van een afstandje. Onder het genot van een warme kop thee begint fotografe Angeline met het schieten van de foto’s. Zo begint ook Carolien met trots te vertellen over haar leuke woning. 

Read more