Laura's Blog
Interieurblog
Marjan uit Zwolle
november 27, 2015
103
Binnenkijker: Marjan uit Zwolle
Op 10-hoog woont Marjan Wesselink samen met haar dochter Teddy en de cavia Elvis in een zogenaamde asoflat in Zwolle (Holtenbroek). In deze binnenkijker bewijst Marjan het tegendeel van dit vooroordeel!

Binnekijker: Marjan uit Zwolle

• Marjan Wesselink • woont in een ''asoflat • Zwolle, Holtenbroek • dochter Teddy & cavia Elvis

Woning
Het appartementencomplex waar Marjan in woont is gebouwd in 1968. Een aantal flats in deze wijk zijn kort geleden gesloopt, om de wijk wat op te knappen. Voor deze flat heeft de gemeente op korte termijn vooralsnog geen sloopplannen.

Binnenkijker: Marjan uit Zwolle

‘’Na een onrustige periode, is dit huis voor mij een stukje vrijheid geworden. Dit maakt het appartement dan ook bijzonder voor mij. Het uitzicht en de wolken versterken het gevoel van vrijheid. Deze woning hebben we gekregen door middel van loting. De wijk staat bekend als een asobuurt, maar dat valt reuze mee. Het appartement is vrij groot, in vergelijking tot de huurprijs. Dat heb je niet veel in Zwolle.”

Binnenkijker: Marjan uit Zwolle

Binnenkijker: Marjan uit Zwolle
‘’Toen we in het appartement trokken, hebben we eerst alles gewit. Het behang als toevoeging is echt een eye catcher in het appartement. Het is een blikvanger en geeft veel sfeer. Je ziet de wand vanuit elk punt in het huis, dat vind ik mooi. Het interieur staat nu in de winteropstelling, met het oog op het kerstdiner. Een van mijn hobby’s is koken, met kerst kan ik dan ook helemaal los!’’

DIY schommel
Het leukste aan het huis vind Teddy de schommel. Die wordt dan ook dagelijks gebruikt. Deze schommel zelf maken? De rubberen band heeft Marjan op internet besteld. Met een stevig touw en een haak, kom je al een heel eind!

Binnenkijker: Marjan uit Zwolle

Persoonlijk en eigen
Wanneer Marian een idee heeft voor haar interieur, moet dat direct gebeuren. Met haar creativiteit heeft ze haar paleisje persoonlijk en eigen gemaakt.

Meer foto’s van deze binnenkijker bekijken? Check hier alle foto’s!

About the author

Laura Hindriks • 25 jaar • Interieurontwerper • Blogger • Eigenaar en oprichter van Laura's Advies

2 comments
Kim
november 28, 2015

Wat een tof huis!

Chantal
december 26, 2015

Beste Laura!

Bedankt voor het delen van dit mooie interieur! Ik ben verhuurmakelaar in Utrecht, dus zie voor mijn werk veel huizen langskomen. Zo ben ik interieur geïnteresseerd geraakt. Ik vind het interieur van Marian zo leuk omdat het lekker veel kleur heeft. Hou ik wel van 🙂 Het ziet er ook nog uit als een plek waar je werkelijk lekker kan wonen. Blijf zo doorgaan met je blog!

Groetjes,
Chantal

Geef een reactie