Laura's Blog
Interieurblog
maart 13, 2017
124
Instagram-meeting Arnhem 2017

Afgelopen zondag vond de Instagram-meeting plaats die Ilse van Elleswijk en Laura Hindriks organiseerde voor 30 deelnemers. Er was een gevuld programma, waaronder een route door de binnenstad. In deze blog alles over deze dag!

Een jaar geleden leerde ik Ilse kennen tijdens het maken van een binnenkijker bij haar thuis. We spraken kort daarna af om elkaar beter te leren kennen. Ilse was al een poosje actief op Instagram en wilde haar eigen bedrijf starten. Bij mij was het juist andersom, ik heb mijn eigen bedrijf gestart en wilde Instagram optimaler gebruiken. Instagram vinden we allebei een ontzettend leuk medium. Ook hadden we beide al ontzettend veel lieve mensen ontmoet via Instagram. Zo kwamen we al brainstormend op het idee om een Instagram-meeting te organiseren.

   
Wat moest het doel worden van de meeting? We wilden de binnenstad van Arnhem graag op de kaart zetten, want eerlijk is eerlijk, Arnhem staat nog niet heel erg bekend op Instagram als een leuke shopstad op het gebied van interieur. Zo gezegd, zo gedaan! Na maanden van voorbereiding was gisteren zover.

The Workstation
De meeting vond plaats bij The Workstation, aan het Gelerijdersplein. We mochten de ruimte zo in delen als we wilden en daar hebben we dan ook gebruik van gemaakt. The Workstation is een pas geopende co-workingspace waar je kunt werken, vergaderen, maar waar er ook mogelijkheden zijn voor het organiseren van evenementen zoals deze. We hadden gevraagd of The Workstation de catering ook kon verzorgen en dat was mogelijk. In samenwerking met Mams Coffee was alles meer dan goed verzorgd!

   
De ruimte was voorzien van bloemen door Bloemenmeisjes.com en we kregen hulp van Joke en Vera bij de organisatie op de dag zelf. Zo fijn!
Programma
Vanaf 12.30u was er ontvangst en langzaam aan druppelde 30 dames binnen. Met een lekker taartje trapten we de middag af om vervolgens een rondje door de stad te doen. We bezochten winkels als It’s Loft, Dille & Kamille, Meijer en Floor, Riviera Maison, Yaya en Sissy-boy.

It’s Loft

   
Sissy-boy
   
Yaya
   

Rivièra Maison

Meijer en Floor   

Helaas waren er ook wat winkels dicht. Andere hotspots die je niet mag missen als je Arnhem wilt bezoeken zijn: Coming Soon, Hemels, Bos & Heij, Moonloft en Eems Arnhem.

Het is ontzettend leuk om alle gezichten achter de Instagram accounts te zien en elkaar (beter) te leren kennen. Maar ook ervaringen te delen over Instagram door bijvoorbeeld elkaar tips te geven hoe je het nieuwe algoritme tegen kunt gaan. Kortom, lekker kletsen en brainstormen over een gemeenschappelijke hobby!

   

Goodiebag
Aan het einde van de middag kreeg iedereen een goed gevulde goodiebag mee naar huis. We willen onze sponsoren bedanken voor hun bijdrage, wat een leuke cadeautjes!

Flexa

Meijer + Floor | Stek Magazine
   

Mams coffee | The Workstation
   
Studio Simpel | Wooncafé LEF
   
Hella Duijs | Bloemenmeisjes.com
    Eyoba
 Pluk de Dag Kado
 Angeline Dobber Fotografie

We kijken terug op een ontzettend leuke en zonnige dag! Alle prachtige foto’s in dit artikel zijn gemaakt door Angeline Dobber Fotografie, wauw wat mooi! Bedankt voor je bijdrage Angeline. We willen alle sponsoren heel erg bedanken voor hun bijdrage en The Workstation, Joke en Vera voor alle hulp. Natuurlijk ook jij voor je komst!

About the author

Laura Hindriks • 25 jaar • Interieurontwerper • Blogger • Eigenaar en oprichter van Laura's Advies

3 comments
Manon
maart 13, 2017

Heel leuk geschreven! Het was een hele leuke dag!!

Liefs Manon

Mirjan
maart 13, 2017

Wat een toffe dag moet dit zijn geweest. Je schrijft over het algoritme. Kun je mij daar wat over leren? Ik wil IG ook beter gaan gebruiken..

Marjolein
maart 14, 2017

Prachtige blog en het was zooo leuk!! 🤗

Geef een reactie