Laura's Blog
Interieurblog
februari 26, 2015
352
Interieurshoppen in Arnhem
Dagje een Arnhem in het vooruitzicht? Of gewoon opzoek naar inspiratie? In deze Roof blog geef ik tips over cheap NFL jerseys plekken wholesale MLB jerseys waar wholesale MLB jerseys je écht geweest decat moet zijn als instagrammer, creatieveling wholesale MLB jerseys of interieurlover, om een leuke dag wholesale NFL jerseys te Printables interieurshoppen in Arnhem.

De kleinste dingen kunnen mij al inspireren. Soms zijn het spullen, een bepaalde lichtinval, een winkel of de natuur. Wat ik in deze blog met jullie wil delen zijn de winkels in Arnhem die mij inspireerden. Leuk voor wanneer je een dagje gaat interieurshoppen in Arnhem.

Interieurshoppen in Arnhem
Arnhem heeft, net zoals veel andere steden, last van leegstand. Helaas heeft ook de binnenstad daaronder te leiden. Het gevolg hiervan is dat de leuke (interieur)winkeltjes verstopt zitten. Even goed zoeken dus als je niet zo bekend bent, maar wel wil interieurshoppen in Arnhem. De eerste winkel die ik wil aanraden is Coming Soon, een kleding/interieurwinkel (Kerkstraat 23). Coming Soon heeft een prachtig interieurconcept, waar alles klopt tot in de details.

Interieurshoppen in ArnhemVlakbij Coming Soon zit ook Van Mij gevestigd (Kerkstraat 1). Van Mij is een klein winkeltje waar van alles is te vinden. Van notitieboekjes tot interieuraccessoires. In die hoek van Arnhem, zit ook Dutch Things and more (Bentinkstraat 55). Dit is een soort gelijk winkeltje als Van Mij, alleen met minder spullen. Maar wel meer gevarieerd.

Interieurshoppen in ArnhemDrie maanden geleden is It’s Loft geopend, in de binnenstad van Arnhem. Deze interieurwinkel, waar hippe interieuraccessoires en meubels worden verkocht, is gevestigd in een prachtig oud pand (Weverstraat 39)!

Verder mag je Meijer & Floor (Koningstraat 36) ook zeker niet voorbij lopen. Een winkel waar je toffe meubels en accessoires kunt vinden, heerlijk om inspiratie op te doen!

Als laatste wil ik je het modekwartier aanraden. Dit is niet in de binnenstad gevestigd, maar wel heel erg de moeite waard om naar te lopen of de bus naartoe te pakken. In het Modekartier zitten kleine ondernemers met ieder een eigen specialiteit. Een van de winkels die er voor mij uitspringen is bijvoorbeeld Sugar Hill aan de Klarendalseweg.

Kaart interieurshoppen Arnhem

Mocht je nu gaan wandelen naar de Klarendalseweg, kom je onderweg ook nog allerlei andere leuke winkeltjes tegen. Aan de Hommelsestraat heb je o.a. Conceptstore NO57 en café TAPE.

Als je dan rechtsaf gaat naar Sonsbeeksingel, vind je hier nog veel meer leuks waaronder Juni Interiors en Dress me Dutch. Mocht je onderweg naar de Klarendalseweg, na al dat interieurshoppen in Arnhem, zin hebben in een hapje eten; aan Sonsbeeksingel vind je Goed Proeven en ook Caspar. Beide zijn lekker en hebben een leuk concept.

Mist hier nu iets heel belangrijks of wil je wat kwijt over deze blog? Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties! Op zoek naar tips & trics voor jouw interieur of op zoek naar meer interieur inspiratie? Lees hier meer blogs!

Fotografie & tekst: Laura Hindriks

About the author

Laura Hindriks • 25 jaar • Interieurontwerper • Blogger • Eigenaar en oprichter van Laura's Advies

One comment
Birgit van Knoppen
juni 18, 2018

Ik ga zeker een keer langs Arnhem nu ik al deze leuke woonwinkels weet!

Geef een reactie