Laura's Blog
Interieurblog
augustus 1, 2020
1,772
Leuk nieuws!

The word is out. En dat vind ik heel fijn! Ik kan eindelijk met jullie delen dat ik een nieuwe weg in ga en dat ik verder ga ondernemen binnen mijn eigen bedrijf: Laura Hindriks. Interieurontwerp.

Toen ik begin 2019 de kans kreeg om een nieuw bedrijf op te zetten en binnen DDAW te gaan werken, heb ik die met beide handen aangegrepen. Een nieuwe uitdaging en heel wat anders dan ik deed binnen mijn eigen bedrijf (toen Laura’s Advies). Onder andere werken aan grotere opdrachten binnen de zakelijke markt en samenwerken met (+ leidinggeven aan) een groter team.

Tijd voor een nieuw hoofdstuk! Wat heb ik veel geleerd op veel vlakken en vooral over mijzelf. Dat had ik niet willen missen. De grootste les die ik heb geleerd is dat wat ik deed binnen mijn eigen onderneming 100% bij mij past. Ik ben een ondernemer en gek op avonturen!

Wat ga ik nu doen?
Ik ga ervoor zorgen dat jij, ondernemende particulier, thuis écht kunt ontspannen. Door middel van een passend interieurontwerp wordt jouw verbouwing of verhuizing goed voorbereidt. Ik help je met keuzes maken en maak van de voorbereiding een feestje! Daar krijg ik veel energie van en de samenwerking met opdrachtgevers is voor mij onwijs waardevol.

Ook ga ik ambitieuze interieurprofessionals begeleiden bij het neerzetten van een goedlopend bedrijf en onderscheidend merk. En dat d.m.v. een adviestraject. Hoe gaaf is dat? Ik krijg al jaren veel vragen van andere ervaren of startend interieurontwerpers/interieurstylisten. Vragen die ik graag beantwoord en ik begeleid deze ondernemers vanuit mijn eigen ervaring.

Ik sta te popelen om met deze vernieuwde plannen aan de slag te gaan. Nieuwsgierig? Volg mij dan via Instagram @laurahindriks_ om op de hoogte te blijven van waar ik mee bezig ben. En via Youtube @laurahindriks waar ik wekelijks video’s deel over ondernemen, interieur en mijn gezin.

About the author

Laura Hindriks • 26 jaar • Interieurontwerper • Mama van 2 mini's • Houd van lekker eten en goede koffie

Geef een antwoord