Laura's Blog
Interieurblog
Anne van Leent - Favoriete 25m2
februari 19, 2016
755
Mijn favoriete 25m2

Wauw! Mijn eerste, officiële blog. Ik kan het nog steeds niet echt geloven. Wat is dit leuk, zeg! Om maar meteen een goede indruk te geven, laat ik jullie mijn kamer zien. Dan hebben jullie direct een goed beeld van waar ik de meeste tijd doorbreng.

Mijn kamer is erg klein. Vaak heb ik de opmerking naar mijn ouders gemaakt ‘Waarom is jullie kamer zo groot en mijn kamer zo klein?’. Maar ik moet eerlijk toegeven dat mijn kleine kamer ook een ontzettend fijne kamer is. Ik verander mijn accessoires wekelijks. Op zolder staan drie grote dozen vol met accessoires die ik de afgelopen jaren bij elkaar verzameld heb. Zo kan ik er telkens weer iets anders van maken.

website grootte - Anne van Leent Artikel 1, foto 1

Eigenlijk heb ik maar twee wanden, waar ik echt iets mee kan. De ene wand is namelijk een kastenwand en in de andere wand zit mijn raam. Ik heb mijn best gedaan om de overgebleven wanden zo functioneel mogelijk te benutten. Vandaar dat ik gekozen heb voor twee boekenplanken op de ene wand. En op de andere wand een schilderijplank, met een ‘love is all you need’-sign en twee haken. Hier ben ik dan ook erg blij mee.

website grootte - Anne van Leent Artikel 1, foto 2+3

Zoals je ziet ben ik echt fan van lichte kleurtjes. Die geven mij een ontzettend rustig gevoel. Wat ik belangrijk vind in een slaapkamer, is dat deze rust uitstraalt. (Ik zal direct een van mijn ‘autistische’ trekjes benoemen: ik kan bijvoorbeeld niet leren of huiswerk maken als ik niet eerst mijn kamer netjes heb gemaakt. En nee, mijn kamer is nooit een rommel. Maar voor het leren en/of huiswerk maken moet mijn kamer per se gestoft en gestofzuigd worden. Hihi, herken je dit? Of ben ik de enige met dit trekje?)

De plankjes op mijn wanden zijn mijn favoriet. Ik kan er zo lekker op rommelen en steeds alles anders zetten. Plantje omhoog, plantje omlaag. Fotolijstje op de schilderijplank, dan weer op de wandplank en ga zo maar door. Daarbij houd ik wel van accessoires, maar subtiel en ‘stylisch verantwoord’, zoals ik dat noem. (Misschien dat je die woorden vaker tegen zult gaan komen; wanneer ik iets zo noem is het oké, of goedgekeurd.)

website grootte - Anne van Leent Artikel 1, foto 4+5

Ik hoop je zo een idee te hebben gegeven over waar ik voornamelijk mijn tijd doorbreng. Vaak krijg ik reacties van ‘wat woon je leuk’, ‘jouw huis is zo gezellig’, maar hihi, niets is minder waar. Alles vindt altijd plaats in mijn kleine, fijne kamertje. En geloof mij maar: het zal je verbazen hoeveel daar allemaal mogelijk is.

 

website grootte - Anne van Leent Artikel 1, foto 6

Meer toffe foto’s bekijken? Je vindt ze op onze Pinterest-pagina.

Tot de volgende keer!

Lieefs,

Anne

Fotografie & tekst: Anne Van Leent

About the author

Interior blogger | only own photography | nikon D5200 | iPhone 6 | dutch | graduated interior designer/stylist | student communication | blog Mevrouw Blond | info.mevrouwblond@gmail.com

One comment
Mijn favorieten 25m2 | Laura’s Blog |
juni 22, 2016

[…] Bron: https://laurasblog.nl/binnen-kijken/mijn-favoriete-25m2/ […]

Geef een reactie