Laura's Blog
Interieurblog
Bloggers

Met een tof team van bloggers geven we jou de leukste wooninspiratie. Alle artikelen worden in eigen beheer geschreven en ook alle fotografie is van ons team zelf. Meer weten over onze bloggers? Leer ons kennen:

Laura Hindriks
Blogger Laura Hindriks

Als afgestudeerd interieurvormgever ben ik begin januari 2015 mijn eigen bedrijf gestart: Laura’s Advies. Met veel passie help ik mensen om van hun huis een thuis te maken. Daarnaast help ik mensen om hun woning sneller te verkopen d.m.v. verkoopstyling. Ontzettend gaaf dat mensen Laura’s Advies hierbij willen betrekken.

Laura’s Advies wil ik verder uitrollen en daar is Laura’s Blog uit ontstaan. Met veel enthousiasme run ik nu dus ook Laura’s Blog, een online tijdschrift op het gebied van interieur.

Naast het bijhouden van de website, coördineren van het team, contact met lezers en opdrachtgevers schrijf ik zelf artikelen, waaronder Binnenkijkers. De Binnenkijkers bij mensen thuis maak ik in samenwerking met goede fotografen. Met een fotograaf ga ik regelmatig op pad om toffe interieurs vast te leggen en vooral de bewoners te leren kennen. De rubriek ‘’Een kijkje achter de schermen bij…‘ wil ik ook zelf gaan maken.

Ik vind het ontzettend gaaf om onze lezers en klanten te inspireren op het gebied van interieur. Dit doel staat dan ook altijd voorop bij al onze werkzaamheden. | www.laurasadvies.nl

Anne van Leent
Blogger Anne van Leent

In 2014 haalde de 24-jarige Anne van Leent haar diploma interieuradviseur op het Hout- en Meubilerings College in Rotterdam. Hier ontwikkelde Anne een passie voor interieur. Eigenlijk had ze die passie al voordat ze aan deze opleiding begon.

Zolang Anne zich kan heugen is ze al bezig met interieur, kleuren en materialen. Haar kamer wordt dan ook wekelijks verbouwd. Wanneer ze de meubelen niet van plaats kreeg, veranderde ze de accessoires wel. Anne is altijd bezig met interieur en alles wat daarmee te maken heeft.

Na haar opleiding interieuradviseur is zij verder gaan studeren. Momenteel is Anne tweedejaars student Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Hier heeft zij een nieuwe passie ontdekt, namelijk schrijven. Dit ondervond ze via haar eigen blog onder de naam – Mevrouw Blond -.

Om het plaatje compleet te maken heeft ze het afgelopen jaar nog een nieuwe hobby erbij gevonden: fotograferen. Je raad het vast al, zo is het plaatje compleet. Anne is interieuradviseur, blogt en fotografeert met passie en heeft een unieke kijk. | www.mevrouwblond.nl

Brigitte Hoogkamp
Blogger Brigitte Hoogkamp

Brigitte Hoogkamp is bijna 29 jaar en werkzaam als dansdocent en danseres. Daarnaast heeft ze een enorme passie voor interieur en alles wat daarmee te maken heeft. In zowel haar werk als daarbuiten is creativiteit haar belangrijkste drijfveer.

Haar passie voor interieur is ongeveer 3 jaar geleden ontstaan toen Brigitte samen met haar vriend een huis in Sneek kocht. Sindsdien is er geen dag voorbij gegaan dat Brigitte niet bezig is met haar interieur.
Ze vindt het heerlijk om inspiratie op te doen in tijdschriften en woonprogramma’s. Ook is Brigitte lichtelijk verslaafd aan Instagram.

Het liefst is ze lekker bezig in huis om haar interieur zo origineel mogelijk in te richten. Haar interieur omschrijft Brigitte als een mooie rustige basis, aangevuld met stoere elementen.

Veerle Verhoeven
Blogger Veerle Verhoeven

Veerle Verhoeven is 30 jaar en werkzaam als front-end developer. Veerle wordt er erg blij van om een klant blij te maken met mooie dingen. Ook in haar vrije tijd is ze graag creatief bezig. Veerle fotografeert en pakt regelmatig een verfroller of gereedschap als ze een leuk idee in haar hoofd heeft.

Tot haar 16e wilde Veerle altijd binnenhuisarchitect worden, maar besloot uiteindelijk om toch iets anders te gaan studeren. Haar liefde voor interieur en styling is echter nooit weggegaan. Toen zij afgelopen zomer in haar huidige woning kwam wonen, wakkerde deze liefde weer helemaal aan.

Veerle’s interieur kenmerkt zich door een lichte Scandinavische basis, aangevuld met pasteltinten en vintage items. Ze struint hiervoor kringloopwinkels en marktjes af opzoek naar originele items. Veerle wil graag laten zien dat je ook met een bescheiden budget een fijne sfeer kunt creëren in huis.

Monique de Wilde
Blogger Monique de Wilde

Er was altijd al een overdosis aan creativiteit bij de in Utrecht woonachtige Monique en ook in haar huis is dat terug te vinden. Met het ontdekken van Pinterest, Instagram en diverse blogs nam deze liefde voor interieur steeds grotere vorm aan.

Zo verdiepte zij zich meer en meer in alles wat met interieur te maken heeft. Ze verslind tegenwoordig boeken en tijdschriften op het gebied van interieur en zoekt inspiratie in werkelijk alles om zich heen. Steeds meer vind ze haar stijl, is interieur niet meer weg te denken in haar dagelijks leven en is het eigenlijk meer dan een hobby geworden.

Zo vaak als ze kan verzint ze weer nieuwe dingen, heeft ze weer nieuwe plannen en – soms tot verbazing van haar vriend Tim – wordt er voor de zoveelste keer geschoven met alles wat er in huis staat. Kringloopwinkels en online vondsten is iets waar ze ook enorm blij van kan worden.

Monique heeft een HBO studie Communicatie afgerond en haar passie voor schrijven en liefde voor interieur kan zij dan ook prima omlijsten in een blog.

Ze hoopt zich in de toekomst meer en meer met deze twee liefdes bezig te houden. Maar vooral andere mensen inspireren en haar creativiteit kunnen uiten en delen is haar voornaamste doel.

Vivi Bolhuis
Blogger Vivi Bolhuis

Vivi is een kleurrijk, levendig en authentiek mens. Vief is creatief, heeft oog voor detail en ruimtelijk inzicht. Stylen en vormgeven is haar passie. Het creëren van een geheel, het bij elkaar zoeken van stoffen, kleuren en materialen geeft haar elke keer weer een kick.

Vier jaar geleden werd Vief uitgedaagd om naast haar baan haar eerste adviesklussen op te pakken. Haar eigen interieuradviesbureau Viavief was geboren; dit had ze veel eerder moeten doen, zo zegt ze zelf. Van niets iets maken, direct resultaat zien, mensen blij maken, dat geeft haar energie. Haar ervaring als projectleider en adviseur kan ze goed toepassen binnen haar eigen bedrijf.

Haar stijl is licht, vriendelijk, rustig, fris, eigentijds met liefde voor het authentieke. Ook maakt zij graag gebruik van kleur, planten en bloemen.

Samen met haar vriend en een tweeling van 8 jaar woont Vivi in een licht jaren ’30 huis met mooie authentieke elementen en hoge plafonds. De verschillende ruimtes in huis bieden veel mogelijkheden om te experimenteren met producten en stijlen. De stad Groningen heeft veel fijne woonwinkels en concept-stores om inspiratie op te doen. Ook geeft Vief workshops waarin je haar liefde voor het vak terugziet. Om haar enthousiasme te delen en andere te inspireren schrijft Vivi artikelen over interieur en styling.

Eva Veenman
Blogger Eva Veenman

Sinds begin dit jaar werkt Eva Veenman binnen het team van Laura’s Advies. Regelmatig gaat ze op pad om de leukste binnenkijkers vast te leggen en schrijft ze artikelen over events. Achter de schermen werkt Eva interieuradviezen uit en voert ze coördinerende werkzaamheden uit voor Laura’s Blog.