Laura's Blog
Interieurblog
Bloggers

Met een tof team van bloggers geven we jou de leukste wooninspiratie. Alle artikelen worden in eigen beheer geschreven en ook alle fotografie is van ons team zelf. Meer weten over onze bloggers? Leer ons kennen:

Laura Hindriks
Blogger Laura Hindriks

Als afgestudeerd interieurvormgever ben ik begin januari 2015 mijn eigen bedrijf gestart: Laura’s Advies. Met veel passie help ik mensen om van hun huis een thuis te maken. Daarnaast help ik mensen om hun woning sneller te verkopen d.m.v. verkoopstyling. Ontzettend gaaf dat mensen Laura’s Advies hierbij willen betrekken.

Laura’s Advies wil ik verder uitrollen en daar is Laura’s Blog uit ontstaan. Met veel enthousiasme run ik nu dus ook Laura’s Blog, een online tijdschrift op het gebied van interieur.

Naast het bijhouden van de website, coördineren van het team, contact met lezers en opdrachtgevers schrijf ik zelf artikelen, waaronder Binnenkijkers. De Binnenkijkers bij mensen thuis maak ik in samenwerking met goede fotografen. Met een fotograaf ga ik regelmatig op pad om toffe interieurs vast te leggen en vooral de bewoners te leren kennen. De rubriek ‘’Een kijkje achter de schermen bij…‘ wil ik ook zelf gaan maken.

Ik vind het ontzettend gaaf om onze lezers en klanten te inspireren op het gebied van interieur. Dit doel staat dan ook altijd voorop bij al onze werkzaamheden. | www.laurasadvies.nl