Laura's Blog
Interieurblog
november 30, 2016
1,053
Fairtrade designersitem van Pepe Heykoop

Onlangs maakte ik kennis met Tiny Miracles, een goed doel wat zich inzet voor eerlijk betaalde banen. Niet alleen het goed doel sprak mij aan, ik was ook opslag verliefd op het product. Ontworpen door ontwerper Pepe Heykoop, met de handgemaakt, bijzonder en uniek. Daarom, besloot ik het fairtrade designersitem te bestellen!
Fairtrade designersitem van Pepe HeykoopBrievenbuspakketje
Al een aantal dagen heb ik mij enorm zitten verheugen op het pakketje van Tiny Miracles. Wat extra leuk is: deze bestelling past gemakkelijk door de brievenbus! Benieuwd wat ik besteld heb? Ik zal het verklappen: ik kocht een papieren vaas, met Amsterdamse grachtenpandjes als dessin. Een bijzonder vaas, want normaal past een vaas niet door de brievenbus. Deze dus wel! Helemaal opgevouwen, met een kaartje en een stijlvolle enveloppe, de Papervase!

Fairtrade designersitem van Pepe Heykoop

Uitpakken, vouwen en klaar!
De Pepe Heykoop vaas behoort naar mijn idee volgens de DIY! Nadat je hem uit de enveloppe hebt gehaald, moet je de vaas in elkaar vouwen. De gebruiksaanwijzing zat aan de binnenkant van de verpakking, maar eigenlijk sprak het voor zich.

Stap 1: De vaas openvouwen (Ik stak er mijn arm van boven naar onder doorheen)
Stap 2: Totaal twee rijen omvouwen aan de onderkant. Dit staat gemakkelijk aangegeven omdat het design hierop is aangepast.
Stap 3: Met een vinger aan de bovenkant duwen, zodat het bovenste stukje naar binnen krult. (Hierdoor blijven de bloemen straks beter staan)

Fairtrade designersitem van Pepe HeykoopVaas cover
Als je zo kijkt lijkt het net een vaas, maar zoals je net uit mijn beschrijving hebt kunnen lezen zit er in deze vaas geen bodem. Hoe kunnen er dan bloemen in? Dat kan heel simpel! De vaas is een vaas cover, je zet het omhulsel over een fles en je hebt een designers item op tafel! Helaas had ik nog geen tijd om het geschikte bloemetje te vinden. Ik koos namelijk de grote variant, dus ik moet iets zoeken met een lange steel. Een paar mooie veldbloemen bijvoorbeeld. Nieuwsgierig? Houdt mijn Instagram dan in de gaten, want de zoektocht naar de perfecte bloem voor in deze mooie vaas gaat van start!

Wil jij nu ook zo’n leuke vaas? Neem dan eens een kijkje op de site van Tiny Miracles. Er is genoeg keus in verschillende dessins en je kunt ook kiezen voor een kleinere variant. Leuk om te krijgen, maar nog leuker om weg te geven. (Met als extra pluspunt dat hij als brievenbuspost verstuurd kan worden!)

Lieefs,

About the author

Interior blogger | only own photography | nikon D5200 | iPhone 6 | dutch | graduated interior designer/stylist | student communication | blog Mevrouw Blond | info.mevrouwblond@gmail.com

Geef een reactie