Laura's Blog
Interieurblog
Bloggersmeeting 2016

Een team aansturen zonder je team ooit gezien te hebben. Dat vond ik maar raar. Vanuit die gedachte ontstond een aantal maanden geleden bij mij het idee om een bloggersmeeting te organiseren. Afgelopen zaterdag vond de bloggersmeeting plaats en in dit artikel vertel ik je er alles over!

Voor wie het verhaal achter Laura’s Blog nog niet kent, het online magazine is ontstaan vanuit en onderdeel van het concept Laura’s Advies. Laura’s Advies wil unieke inspiratie met jou delen en dat op allerlei verschillende manieren. Bijvoorbeeld met een creatief interieurontwerp, een workshop Interieurstyling, een artikel of een fijn gesprek. In mijn werk als interieurontwerper help ik klanten met het vormgeven van een eigen interieurstijl en een plek te creëren waar iemand zich écht thuis voelt. Daarnaast ben ik ook fanatiek blogger. Hiermee wil ik interieur inspiratie voor iedereen toegankelijk maken en vanuit deze gedachte is Laura’s Blog ontstaan. Middels een artikel kun je je online laten inspireren.

Samenwerken
Omdat ik samenwerken met anderen erg leerzaam vind ben ik voor de lancering van Laura’s Blog (begin dit jaar) op zoek gegaan naar bloggers. Ik heb een aantal mensen benaderd en gevraagd of ze onderdeel wilden uitmaken van team Laura’s Blog. Binnen no time had ik 10 verschillende enthousiaste dames om mij heen staan en vormen we samen team Laura’s Blog!

Bloggersmeeting
We spreken elkaar regelmatig via mail, chat of social media, maar we hadden elkaar nog nooit in het echt gezien. Dat vond ik jammer. Ik vind het heerlijk om met anderen in gesprek te gaan over van alles en nog wat, van anderen te leren en anderen verder te helpen. Op een ochtend achter mijn bureau op kantoor kreeg ik ineens het idee om een bloggersmeeting te organiseren. En wilde dit ook daadwerkelijk uitwerken, dus hup aan de slag. Doel van de meeting: inspiratie, ontspannen en kennis delen!

Bloggersmeeting 2016

Voordat het zover was, heb ik Arjanne van Studio Above gevraagd om een uitnodiging te maken. En wat past het ontwerp mooi bij de sfeer van Laura’s Blog! Arjanne maakte voor de lancering deze website, waar ik nog steeds erg blij mee ben.

Bloggersmeeting 2016

High tea
Afgelopen zaterdag om 14.00u ontving ik een groot deel van het team bij mij op kantoor in Arnhem. Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn. We startten met een kort welkom en vervolgens gingen we lekker genieten van een high tea. De high tea had ik besteld La Coquerie in Arnhem en het was erg lekker. Om iedereen fijn te kunnen laten ontspannen, had ik Rosanne Terpstra gevraagd om foto’s te maken tijdens deze dag.

Bloggersmeeting 2016
Bloggersmeeting 2016Bloggersmeeting 2016

Tijdens de high tea deden we een voorstelrondje, wat erg interessant was. Je volgt elkaar dan wel op Instagram, dus je kent elkaar een beetje. Maar toch ook weer niet.

Bloggersmeeting 2016
Bloggersmeeting 2016

Creative Lab Amsterdam
Aan het einde van de high tea mocht iedere blogger een kaartje schrijven voor iemand die dat verdient. Creative Lab Amsterdam sponsorde dit te leuke initiatief, wat een mooie kaarten! Echte post is écht zoveel leuker!

Bloggersmeeting 2016

Na de high tea heb ik de bloggers wat verteld over het schrijven van een artikel en waar je allemaal op moet letten. Ook wat meer over fotobewerking en SEO. Ineens was het alweer 17.00u. De meesten kwamen van ver en moesten nog een aardig stuk terugreizen. Iedereen kreeg een goed gevulde goodiebag van me mee, die ik van te voren heb samengesteld.

Goodies

Bloggersmeeting 2016

Ademteug

Bloggersmeeting 2016

Creative Lab Amsterdam

Bloggersmeeting 2016

Green lifestyle store

Angeline Dobber Fotografie

Angeline Dobber Fotografie

Dipte Wonen

Dipte Wonen

Kunst in Kaart

Kunst in Kaart

Laura's Advies

Laura’s Advies

Gesponsord door: Kunst in Kaart, Ademteug, Green lifestyle store, Creative Lab Amsterdam, Angeline Dobber Fotografie en Dipty Wonen, bedankt voor jullie bijdrage!

Bloggersmeeting 2016Bloggersmeeting 2016

Lieve Anne (Mevrouw Blond), Sanne & Coralie (Casamore), Angeline (Angeline Dobber Fotografie), Brigitte, Sarah (Szaar), Babette (Studio Babsie) bedankt voor jullie komst!! En stagiaire Stephanie en dear friend Ellen, bedankt voor jullie hulp. – Laura

Wil je meer foto’s bekijken? Check onze Pinterest-pagina!

About the author

Laura Hindriks • 25 jaar • Interieurontwerper • Blogger • Eigenaar en oprichter van Laura's Advies

One comment
Mevrouw Blond - instagram favorieten | September | Mevrouw Blond
oktober 2, 2016

[…] Hoofddorp en op stage. Een hele toffe workshop mocht volgen bij bloomon. Ik het superleuke team van Laura’s Blog ontmoette én als aanspreekpunt in het prachtige vtwonen huis op de vtwonen & design beurs […]

Geef een reactie