Laura's Blog
Interieurblog
Een kijkje achter de schermen bij: More than Canvas Apeldoorn

Voor mijn werk als fotograaf maakte ik al wel eens gebruik van de diensten van More than Canvas, maar het leek mij erg leuk om meer over dit unieke bedrijf te weten te komen. Ik word op vrijdagochtend hartelijk ontvangen door Carla Derksen en haar dochter Emily. En natuurlijk niet te vergeten Milo, de hond!

Art Print Design, More than Canvas en Picture on the Wall zijn drie verschillende onderdelen van het familiebedrijf More than Canvas uit Apeldoorn. Carla en Bert Derksen zijn de eigenaren, dochter Emily houdt zich voornamelijk bezig met social media en de sales. Daarnaast zorgt dochter Demi voor de website en werkt meer achter de schermen. More than Canvas is een typisch familiebedrijf, wat je ook echt voelt aan de gemoedelijke sfeer tijdens een bezoek.

More than Canvas Apeldoorn

Bert is een creatieve man die veel ideeën heeft en graag vooruit kijkt. Het bedrijf is begonnen met Picture on the Wall, gebaseerd op fotowanden, maar dan net anders. Door het ontwikkelen van een speciaal procédé werd het mogelijk de foto’s, posters en platen met een sticky laag te bevestigen aan vrijwel elke wand. Dat deden ze ook met canvas dat ze in hun eigen drukkerij Art Print Design al bedrukten. Hierop kregen ze erg positieve reacties van hun klanten. Vervolgens kwam Carla op het idee om het canvas meer aan te laten sluiten bij de wat warmere nostalgische sferen. Doordat canvas een moderne uitstraling heeft was het voor hun een uitdaging om het canvas te bewerken, te kreuken en een sfeer te geven die anders, speciaal en uniek is. Ik vind dat ze daar erg goed in zijn geslaagd!

More than Canvas Apeldoorn

Omdat hun product zo uniek is willen ze ook graag dat er een select aantal verkooppunten zijn. Dit om te zorgen dat het een uniek product blijft. Er zijn verschillende formaten en opdrukken voor het canvas en ze wisselen hiermee ook regelmatig. Het familiebedrijf is creatief in hart en nieren. Ideeën worden uitgewerkt en uitdagingen aangegaan.

More than Canvas Apeldoorn

More than Canvas werkt regelmatig samen met fotografen voor nieuwe series kaarten. Ook is het mogelijk je eigen foto op dit mooie canvas te laten maken. Af en toe staat het bedrijf op beurzen en evenementen, maar niet meer zo veel. Dit omdat er genoeg verkooppunten zijn in Nederland en zelfs al een aantal in Duitsland.

More than Canvas Apeldoorn

Daarnaast organiseert More than Canvas 1 á 2 keer per jaar een Friends Event, dat wordt gehouden in en voor hun bedrijf. Hier staan ook kraampjes van verschillende kleine bekende bedrijven. Hierbij houden ze ook lotingen die dan ten goede komen aan een goed doel, Stichting Bo Minnée. Deze stichting heeft als doel gezinnen met een ernstig ziek kind een steun in de rug te geven.

More than Canvas Apeldoorn   More than Canvas Apeldoorn

Omdat wij More than Canvas zo leuk vinden, organiseren we gezamenlijk een winactie. Wat kun je winnen? Een canvasdoek op A3 formaat t.w.v. €15,95, met één van de onderstaande foto’s van Angeline Dobber Fotografie. Hoe doe je mee? Volg Laura’s blog, Angeline Dobber Fotografie en More than Canvas op Instagram en plaats een reactie onder dit artikel dat je meedoet. Meedoen kan tot 18 juli 2016. Wil je extra kans maken? Volg Laura’s blog, Angeline Dobber Fotografie en More than Canvas ook op Facebook! 18 juli om 20.00u maken wij de winnaar bekend.

More than Canvas Apeldoorn

Meer foto’s bekijken? Check onze Pinterest-pagina! Fotografie en tekst: Angeline Dobber

About the author

22 comments
Jeannette van Luyck
juli 11, 2016

Wat een leuke actie en wat zijn er mooie foto’s uitgekozen! Ik waag graag een gokje✌?️

Huberdine
juli 11, 2016

Laatst heb ik een aantal kaarten gekocht van morethancanvas. Ik vind ze prachtig! Ik doe heel graag mee!

Kirsten Boer
juli 12, 2016

Dat zou leuk staan in onze nieuwe woning die ik nog aan het inrichten ben. Zowel op FB als op IG (kisi1103) volg ik alle 3 met heel veel plezier. Heel hard duimen ?

Happy8home
juli 12, 2016

Wat een geweldige actie! Ik doe heel graag mee! Prachtige foto’s ♡

Silke
juli 12, 2016

Wat een super gave actie! Zo leuk voor in m’n kamer ? Ik doe graag mee!

Mirielle
juli 12, 2016

Wat een prachtige foto’s. Ik heb al wat canvaskaartjes van more than canvas en ze zijn allemaal erg leuk!! Ik doe mee voor een van deze mooie foto’s

Daimy
juli 12, 2016

Een hele mooie actie en wat een mooie blog! Morgen ga ik mijn droomhuis bezichtigen, wat zou nou leuker zijn dan een eerste geluksmomentje voor dit spannende avontuur! ?

Laura Dirks
juli 12, 2016

Super leuk! De middelste zou leuk staan bij mijn cactus verzameling! ❤️

Isabel
juli 13, 2016

Al zo lang fan van More than Canvas!! Hun Instagram is een ware inspiratie voor mijn huisje. Love it!

Kirsten Maas
juli 13, 2016

Tuurlijk doe ik mee aan deze gave actie. De cactus zal bij ons wat kleur in huis brengen dus zou er mooi staan. En ach als ik hem niet win bestel ik hm gewoon!
Super actie dames goed op weg!

Natasja Smit
juli 13, 2016

Wat leuk dat we ook mee kunnen kijken met het kijkje achter de schermen 🙂 Mooie foto s ook erbij van uw dagje.
Ik maak graag een kansje , volg nu Laurasblog, More than Canvas en Angelina Dobber fotografie op Insta en op FB

Marjolijn
juli 14, 2016

Ik doe graag mee! Ik volg jullie alle 3 al een tijdje met veel plezier op insta, mooie feeds en foto’s!

Leonie
juli 14, 2016

Oh de foto’s zijn prachtig! Vooral die met de camera, ben er gelijk voor gevallen. Count me in! ✌?️?

Lotte
juli 14, 2016

Ik waag ook een gokje!! & ga jullie beide uiteraard volgen! ♡

Nathalie
juli 15, 2016

Oooh, dat is nog eens een leuke actie! Ik kende More than Canvas nog niet maar het ziet er SUPER uit! Mocht ik winnen ?, dan zou ik gaan voor de foto met het fototoestel. Fingers crossed.

@tattelie

Jenna
juli 15, 2016

Wat een prachtige plaatjes, maar de doeken zijn helemaal om verliefd op te worden (check, inmiddels gebeurd ❤ ) .. ik waag graag een extra gokje dus ook op FB meegedaan!

Joyce Post
juli 16, 2016

Prachtige foto’s! Ik doe graag mee 🙂 Fijn weekend!

Nadia Alhosni
juli 17, 2016

Prachtige foto’s! Heel leuk voor onze woonkamer. Ik doe graag mee en heb alle stappen gedaan, ook op FB. Duimen maar! 🙂

Anja
juli 18, 2016

Oh mooi! Heel graag doe ik mee!

Lilian
juli 18, 2016

Jaaaaaa……i’m in!

Kim
juli 18, 2016

Heel leuk! Ben echt fan van de More than Canvas kaarten! Duimen maar ?

Sandra
juli 18, 2016

Wat een geweldige plaatjes!!! Als ik dan toch mee doe dan ga ik voor die prachtige indiaan! En ik heb eerder wat besteld bij more than canvas maar super service en mooie producten . Dus duimen maar ????????

Geef een antwoord