Laura's Blog
Interieurblog
Hotspot: Schenkers Apeldoorn

Vorige week dronk ik samen met blogger Laura Hindriks een kopje koffie bij Schenkers in Apeldoorn. Wat een heerlijke plek! Lekkere koffie, heerlijk eten en vriendelijke bediening. Wat wil je nog meer? O ja, een inspirerend interieur vind ik ook altijd zo leuk. Nou, die hebben ze ook!

Schenkers ApeldoornEen jaar geleden openden Priscilla Evenblij en Matt van Maastricht koffiehuis Schenkers in het centrum van Apeldoorn. Het pand was daarvoor 150 jaar in bezit van Christelijke eigenaren. Matt en Priscilla werkten een fris en hip concept uit en runnen nu met veel plezier het goedlopende koffiehuis Schenkers.

Schenkers Apeldoorn  Schenkers Apeldoorn

Het team van Schenkers Apeldoorn bestaat uit bakkers, barista’s en bartenders. We dronken dan ook heerlijke koffie met een lekker hapje apple crumble. Weer eens wat anders dan het standaard koffieleutje! Alles wat je bij Schenkers kunt nuttigen wordt zelf gemaakt. Ambacht staat bij Schenkers voorop. De koffie wordt door Schenkers zelf gebrand, taarten handgemaakt.

Schenkers Apeldoorn

Naast een lekkere kop koffie, een broodje of een borrel kun je op donderdag-, vrijdag- of zaterdagavond ook genieten van een fijn diner. Flexwerken? Ook daar is Schenkers Apeldoorn een ideale plek voor. De ruimte is dan ook op een rustige en inspirerende manier ingericht. Eigentijds en fris.

Schenkers Apeldoorn  Schenkers Apeldoorn

Wil je een feestje geven of een workshop organiseren? Schenkers Apeldoorn is ook geschikt voor verhuur. Misschien leuk voor een toffe fotosessie of een verjaardag? Alles kan!

Schenkers Apeldoorn

Wij vonden ons bezoekje aan koffiehuis Schenkers geslaagd. Waai dus eens langs als je in de buurt bent! | www.schenkersapeldoorn.nl

Fotografie & tekst: Angeline Dobber

About the author

Laura Hindriks • 26 jaar • Interieurontwerper • Mama van 2 mini's • Houd van lekker eten en goede koffie

Geef een antwoord