Laura's Blog
Interieurblog
mei 10, 2016
509
Pistache Zwolle

Een paar weken geleden liep ik samen met een vriendin toevallig Pistache binnen in Zwolle. Het was een van de eerste dagen dat het écht lente was en de zon scheen volop. We dronken een lekker kopje koffie bij Pistache buiten op het terras!

Voordat we besloten te blijven hangen voor een koffietje bij Pistache, keken we onze ogen uit. Wat een fijne collectie verkoopt deze winkel! De leukste kaartjes, interieuraccessoires, meubels en niet te vergeten een fijne koffiebar. Pistache omschrijft zichzelf als een platform vol creativiteit, producten en ideeën in een hippe en trendy omgeving. Eens! Als je binnenloopt heb je direct het gevoel dat het totale plaatje klopt.

Pistache Zwolle

Merken, ontwerpers, artiesten en ondernemers krijgen bij Pistache de mogelijkheid om producten te verkopen of te flexwerken in de winkel. Heb je een webshop of (product)collectie? Neem dan eens een kijkje op de site van Pistache, voor een maandelijkse vergoeding kun je jouw producten een podium geven.

Pistache Zwolle

Het aanbod in de winkel is veelzijdig. Zo ook de prijsklassen. Wij zagen wat mooie horloges en een fauteuil waar onze portemonnee niet geschikt voor was. Maar laat je zeker niet weerhouden om een kijkje te nemen in de winkel. Pistache heeft zeker ook leuke koopjes liggen! Voor iedere doelgroep wat wils.

Pistache Zwolle

Omdat we ondertussen druk aan de klets waren, hebben wij niet de hele winkel bekeken. Alleen op de begane grond hebben we tussen alle mooie spulletjes gesnuffeld, waarna we ons vervolgens hebben laten verleiden door een lekker stukje carrotcake en een fijne cappuccino. | www.pistache-zwolle.nl

Alle foto’s bekijken die ik maakte? Check dan de Pinterest-pagina van Laura’s Blog!

About the author

Laura Hindriks • 26 jaar • Interieurontwerper • Mama van 2 mini's • Houd van lekker eten en goede koffie

4 comments
inge
mei 10, 2016

Hi Laura,
Leuk blog heb je! Jammer dat je niet boven hebt gekeken daar liggen namelijk o.a. ontzettend leuke spullen voor de kinderen en de kinderkamer! Grtx

Laura Hindriks
mei 11, 2016

Dankjewel Inge, volgende keer ga ik dat zeker doen!

joelle
mei 11, 2016

ik heb er al meerdere artikelen over gezien.
lijkt me een mooi en fijn plekje!
prachtige foto’s heb je gemaakt.

Laura Hindriks
mei 11, 2016

Thanks!

Geef een antwoord