Laura's Blog
Interieurblog
Spring Store in ’t Harde

Kort geleden heb ik kaarten laten maken van een aantal van mijn foto’s en een vriendin zei, dat is echt iets voor de Spring Store in ’t Harde.  Ik was erg benieuwd naar de winkel en gelukkig wilde Lize mij wel ontvangen en naar de kaarten kijken. Gelukkig nam ik mijn camera mee!

Spring Store in 't HardeOp een dinsdagochtend word ik hartelijk ontvangen door Lize de Bruijn, eigenaresse van de Spring Store. Als ik binnen kom word ik meteen al blij van deze leuke winkel! Er is een koffiehoekje met mooie handlettering op de muur, ze hebben veel mooie planten en nog veel meer mooie dingen voor in huis! En natuurlijk niet te vergeten, bijzondere kaarten 😉

Spring Store in 't Harde   Spring Store in 't Harde

De Spring Store bestaat sinds april vorig jaar en Lize wil met haar winkel het dorp graag wat nieuw leven in blazen. Ze vindt het erg belangrijk om onderdeel van het dorp te zijn en persoonlijk contact te hebben met mensen. In de winkel, en ook daarbuiten, maakt ze graag tijd voor een praatje en dan komt haar voormalige baan als maatschappelijk werkster soms best nog goed van pas. Een beetje mensenkennis is tenslotte wel handig als je een winkel moet runnen.

Spring Store in 't Harde   Spring Store in 't Harde

Tijdens mijn bezoek staan er ook bloemen die worden verkocht als er nog bloemen over zijn van de workshop bloemschikken. Spring Store organiseert namelijk ook verschillende workshops in de avonduren. Naast bloemschikken ook tuinontwerpen en handlettering.

Spring Store in 't HardeSpring Store in 't Harde   Spring Store in 't Harde

Gelukkig vindt Lize mijn kaarten erg mooi en komen er een aantal in de winkel. De eerste winkel die mijn kaarten verkoopt, hoe bijzonder is dat! Nadat ik nog wat leuke bloemen heb gekocht, verlaat ik als een blij mens deze mooie winkel. Ben je in de buurt? Neem dan zeker eens een kijkje in deze fijne winkel! – www.springstore.nl.

Meer foto’s bekijken van Spring Store in ’t Harde? Check dan onze Pinterest-pagina! Fotografie & tekst: Angeline Dobber 

About the author

One comment
Babette van Huis
juni 13, 2016

Wauw wat een toffe winkel! Ik volg ze al een tijdje op instagram en ben zo benieuwd na de winkel en na deze foto’s gezien te hebben helemaal. Deze komt op mijn lijstje om een keer te bezoeken!

Geef een antwoord