Laura's Blog
Interieurblog
maart 25, 2016
1,343
Vitra Toolbox Spacegrey

Afgelopen december kreeg ik van mijn broertje voor mijn verjaardag de oh, zo mooie Vitra Toolbox. Hij stond al enige tijd bovenaan mijn wish list. Na het open maken, was ik zo blij als een klein kind. Het leuke van de Toolbox is, is dat je hem op heel veel manieren kunt stylen. Iets waar ik ontzettend blij van word, styling. Goede styling is tenslotte het halve werk. 

Daarom wil ik graag wat leuke stylingsopties met jullie delen. Het kan namelijk zo eenvoudig, voor zoveel verschil zorgen. Om te beginnen de basic, kale, lege Toolbox. Zelfs zo, vind ik hem prachtig! De kleur is spacegray. Ik weet dat hij nog in meer kleuren bestaat, maar ik houd meer van lichte kleurtjes. Vandaar voor mij spacegrey.
Vitra Toolbox Spacegrey

Als eerste stylde ik mijn Toolbox voor op mijn bureau. Ik bedacht wat ik allemaal graag bij de hand wilde hebben en verzamelde dit. Zo zitten er markers, pennen en een schaar in. Ook mijn agenda past er mooi bij. Mijn favoriete stempeltjes deed ik in een glas, wat precies in de Toolbox paste. Design + Design = Ultra Design. Dus ik voegde ook mijn leuke houten hand van HAY toe. Een waxinelichtje voor het sfeerlicht en de Toolbox is bureauproof.

Vitra Toolbox Spacegrey

Na een paar maanden, was ik de bureaustyling van mijn Toolbox een beetje beu. Ik ging opzoek naar een andere optie. Haalde mijn Toolbox leeg, trok een lade van mijn kastje open en begon wat dingetjes bij elkaar te verzamelen. Zo ontstond er een ‘handige’ Toolbox. Iets waar – officieel gezien – een Toolbox voor bedoeld is. Ik zette mijn tissuebox er in, samen met mijn dopper (waterfles). Gelukkig paste mijn favoriete handcrème in één van de vakjes, dus deze kreeg ook een mooi plaatsje.

Vitra Toolbox Spacegrey

Enkele weken later verschoof de Toolbox van plek en voegde ik nog wat extra dingen toe. Zoals mijn favoriete geurtje en lippenbalsem. Naast de Toolbox plaatste ik een oudroze kannetje. Dit paste beter bij de gehele styling van mijn kamer. Nu had ik echt alle belangrijke, dagelijkse spulletje direct bij de hand.

Vitra Toolbox Spacegrey

Inmiddels is mijn fijne Toolbox alweer anders gestyled. Helaas heb ik nog geen tijd gehad om deze te fotograferen. Hij staat nu helemaal bovenop mijn plank. Voor nu heb ik er een – nep – plantje ingestopt, de HAY hand er ook maar weer ingedaan. En om het af te maken er een grote kaars erbij gezet.

Heerlijk om zo te stylen! Allemaal met 1 item. Het kan zo eenvoudig zijn. Ik zeg, probeer het eens. Ook als je geen Toolbox hebt. Je hebt vast wel iets waar jij helemaal blij van wordt? Stylse! En tot snel!

Lieefs,

Anne

Tekst & fotografie: Anne van Leent
Meer foto’s bekijken? Check de Pinterest-pagina van Laura’s Blog!

About the author

Interior blogger | only own photography | nikon D5200 | iPhone 6 | dutch | graduated interior designer/stylist | student communication | blog Mevrouw Blond | info.mevrouwblond@gmail.com

3 comments
Esmée
maart 26, 2016

Gave box! Leuk dat je hem voor verschillende dingen kunt gebruiken

Vitra toolbox spacegrey | Laura’s Blog |
juni 23, 2016

[…] Bron: https://laurasblog.nl/styling/vitra-toolbox-spacegrey/ […]

Vitra toolbox spacegrey | Laura’s Blog | Mevrouw Blond
juni 23, 2016

[…] Bron: https://laurasblog.nl/styling/vitra-toolbox-spacegrey/ […]

Geef een reactie